Lighthouse Run – och en insamling

I slutet av juli, 28-30 närmare bestämt, skall jag tillsammans med ett femtiotal andra springa från Långe Erik till Långe Jan på Öland. Från fyr till fyr. 170 mil. Tre dagar skall vi hålla på. Allt fixat, sovsalar, mat. Lighthouse Run. Vi springer, andra fixar. Som semester!

Men. Egentligen är detta en insamling till Min Stora Dag, organisationen som vill göra skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar eller diagnoser. Vi som springer gör det därför för att rikta uppmärksamheten mot Min Stora Dag och framför allt för att bidra till att spränga gränser i vardagen för barn och unga som går igenom oerhörda utmaningar.

För att bidra till detta, har jag startat en insamling där jag ”säljer” de kilometrar jag avser att springa. Om du vill vara med på detta, vore det fantastiskt! Du väljer vilken kilometer du vill ”sponsra” genom att ange ditt namn här: http://tiny.cc/81z2ly (hittepå eller riktigt namn spelar mindre roll). Du anger hur mycket du skänkt till Min Stora Dag (insamling). Och så ser vi tillsammans hur mycket det blir!

Kom ihåg, ett par kronor är oändligt mycket mer än ingenting.

Någon kanske vill lägga mycket pengar på en enda kilometer. Någon annan vill kanske dela upp det på flera olika kilometrar. Allt är ok. Så länge vi får ihop pengar till Min Stora Dag. Om du dessutom mailar mig ditt namn på Facebook, så bjuder jag in dig till en grupp där du kan ta del av mina tankar inför, under och sannolikt efter loppet … ;)

länkar
Insamling: https://se.betternow.org/en/fundraisers/lighthouse-run-2017
Min Stora Dag: https://www.minstoradag.org/
Lighthouse Run (hemsida): https://lighthouserun.org/
Lighthouse Run (facebook): https://www.facebook.com/pg/Lighthouserun2017

En tanke på “Lighthouse Run – och en insamling

  1. Ping: Lighthouse Run – och den solidariska löpningen | teamMalin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s